L'Associació del Personal de "la Caixa" ha obert per segon any el Premi de relats curts "Mira'm als ulls" que s'emmarca dins el seu Pla d'Acció Social. Enguany el lema és "El que mou la meva vida", el qual vol recollir experiències de vida. Una situació, un projecte, un grup de persones, un sentiment, una associació, una passió, una afició, ...  que hagi canviat per complet o només una miqueta la vostra vida.

El termini de presentació es el 28 de febrer de 2017. L’1 de maig de 2017 es publicaran els finalistes al web. Podeu triar l'entitat que voleu que en sigui la beneficiària o bé proposar-ne una.

Les principals característiques del premi són:

- Es un premi solidari: els beneficis del llibre resultant aniran íntegrament a una organització no lucrativa, que es decideix per votació popular. També es proposar una entitat.
- Disposa de quatre categories: infantil (fins als 12 anys), juvenil (de 13 a 18 anys), adult (de 19 a 64 anys) i sènior (a partir de 65 anys).
- Es un premi de relats curts, de 4.000 caràcters amb espais màxim (uns 2 fulls de Word).
 
La convocatòria és oberta a qui vulgui participar-hi amb un relat. L'objectiu final de confeccionar un llibre que aplegarà els relats finalistes. Els guanys que generi el llibre es destinaran a una causa solidària.