Actes i jornades

El passat més d'octubre en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals va organitzar dins les seves jornades de gestió cultural una interessant jornada sobre instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat associativa, donant a conèixer la normativa en matèria d’obligacions de les juntes directives i el mapa d’assegurances de les entitats i de les activitats que desenvolupen.

Llegeix més...

logo associat

Els dies 24 i 25 de setembre les associacions tornen a omplir la Plaça Catalunya amb activitats lúdiques i festives per a tots els gustos i edats. Aquest any sota el lema Associa't a la festa! es presenta un nou concepte que dona relleu al que han estat vints anys de la Mostra d'Associacions.

Llegeix més...

CASC CAT logoL’Animació Sociocultural ha de servir perquè les persones analitzin la seva realitat de forma crítica i facin per canviar-la de forma col·lectiva des de valors com la cooperació, el suport mutu o la solidaritat. Entendre l’Animació Sociocultural en aquest sentit ens connecta directament amb el concepte de mobilització social.

Seguint aquesta idea, la CASC_CAT - Coordinadora per a l'Animació Sociocultural de Catalunya organitza la seva III Jornada formativa que té com a objectius valorar els nostres orígens, conèixer alguns projectes que s'estan coent avui en dia, i descobrir els elements que ens diuen quan un projecte uneix els dos conceptes que donen el títol a la jornada.

Dia i hora: 5 de novembre de 9.30 h a 14 h
Lloc: Auditori de Can Fabra. c/ Segrià, 24-32 - Sant Andreu de Palomar. Barcelona
Preu: Gratuït

Llegeix més...